Formulieren

Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in de productie van formulieren!
Binnen de formulierendruk kennen wij de volgende expertises:

Kettingformulieren

Bij een kettingformulier zitten de formulierensets, gescheiden door een afscheurperforatie, als een lang lint aan elkaar vast en zijn ze aan weerszijden voorzien van een pinfeedstrook. Kettingformulieren worden bijvoorbeeld gebruikt als afleverbonnen, werkbonnen en facturen. Mogelijkheden:

• Van enkel- tot 8-voud in alle soorten en maten (zelfkopiërend);

• Bedrukking aan voorzijde en/of achterzijde;

• Bindopties: Pinfeed, perforaties, boorgaten, nummering, tapeflex en verlijming.

Acceptgiroformulieren

Wij zijn een gecertificeerde drukkerij voor het drukken van acceptgiro’s. Het gebruik hiervan loopt door de meer recente betaalmiddelen terug, maar voor veel (oudere) consumenten en in de goede doelen branche is dit nog een veelgevraagd betaalmiddel! Wij leveren de acceptgiro’s plano, aan de rol én zigzag gevouwen.

Benieuwd uit welke velden een acceptgiro is opgebouwd? Klik hier

Thermische formulieren

Thermische formulieren worden gebruikt in rekening uittreksel printers. Hiervoor zijn wij gecertificeerd door Wincor Nixdorf; hiermee bevestigen ze dat het door ons geproduceerde drukwerk voldoet aan alle normen voor het gebruik in ATM-systemen! Wij leveren de thermische formulieren op rol of zigzag gevouwen.

Zelfkopiërende formulieren

Een kopie maken van bijvoorbeeld een orderformulier scheelt een hoop tijd als dat al tijdens het schrijven gebeurt! Dit kan met een zelfkopiërend formulier. Deze maken wij in diverse soorten en maten, want elke situatie vraagt om een andere aanpak. Een gelijmd blok orderformulieren trek je makkelijker los, een geniet blok is een stuk steviger. Wil je de formulieren eenvoudig volgen in de administratie? Dan brengen we een doorlopende nummering aan. Bewaren in een map? De ponsgaatjes in de bladen zijn een uitstekende oplossing. Status van de order volgen? Dan is een doorlopende barcode op zijn plaats!

Plano formulieren

Op het gebied van plano A4 en A3 formulieren zijn we een toonaangevende speler in Europa. We produceren dit in zowel kleine oplages als hoogvolume drukwerk van 1 tot 8 kleuren. Dit doen we met een drukcapaciteit van 8 miljoen A4 formulieren per dag, waarbij het aanbrengen van boorgaten, perforaties, verpakken en eventueel krimpen in sealfolie in-line tijdens het drukproces plaatsvindt. Vele opdrachtgevers door geheel Europa weten Moduli Print hiervoor te vinden!

Doorschrijfformulieren

Op onze meerbanen-drukpers zijn we in staat om formulierensets in één drukgang te vervaardigen en tegelijkertijd te vergaren en lijmen tot een set.

Doorschrijfformulieren van A6 tot A3, sets van 2-voud tot 6-voud, bedrukt in één of meerdere kleuren, gelijmd tot losse sets, genummerd in doorslag en/of voorzien van ordnergaten…. Wij kunnen het allemaal!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?